gototopgototop

 

cena za čiščenje

 

 

Čiščenje pisarne že za

20 EUR

na mesec

 

 

čistilni servisi

 

 

 

čiščenje s sistemom

DiaLUX se predstavlja

 

Čistilni servis DiaLUX Ljubljana je podjetje, specializirano za čiščenje. Poznamo rešitve za še tako trdovratne nečistoče. Naše čistilke in čistilci so usposobljeni. Pri delu uporabljajo čistila (po želji naročnika tudi ekološka čistila) najboljših proizvajalcev, moderno opremo ter učinkovite tehnološke rešitve.

Ukvarjamo se s čiščenjem stanovanjskih prostorov (hiše, garsonjere, ...), stanovanjskih objektov (bloki, večstanovanjske hiše ...) ter čiščenjem poslovnih prostorov (pisarne, ordinacije, gostinske in trgovske lokale, skladišča, ...).
Vsa čiščenja opravimo temeljito, dosledno ter smo popolnoma prilagodljivi. Prav tako opravljamo redna in izredna čiščenja, kot so generalna čiščenja, čiščenja oken, čiščenja po zaključku obrtniških oziroma gradbenih del.

 

 

Čiščenje s sistemom


Smo prvi čistilni servis v Sloveniji, ki uporablja sistem štirih barv. Industrija je za čiščenje razvila perfektni sistem štirih barv, na zahodu se že uveljavlja.
Sistem je zasnovan tako, da zagotovi najvišjo stopnjo higiene pri čiščenju. Jasno je, da ne moramo s krpo, s katero smo predhodno čistili WC, potem brisati kuhinjske mize.
DiaLUX si je kot svojo primarno nalogo zadal dosledno spoštovati te ločitve, predvsem uporabo najvišje higiene v okviru štiribarvnega čiščenja.

ciscenje-kopalnice ciscenje-kuhinje ciscenje-ostalo ciscenje-stranisca

Torej, na kratko:
- rdeča barva se uporablja za čiščenje stranišč, pisoarjev in ploščic v bližini.
- rumena barva se uporablja za ostali sanitarni prostor, kot so umivalniki, tuš kabine, kopalne kadi, ploščice ter ogledala.
- modra barva se uporablja za čiščenje notranje opreme kot so omare, vrata, mize, stoli, police ter radiatorjev.
- zelena barva se uporablja za čiščenje v kuhinji.


Sedaj, ko veste, kako deluje sistem štirih barv, si lahko ustvarimo skupno sliko, kako izgleda perfektno čiščenje.

 

čiščenje stanovanja

 

čiščenje doma

 

čiščenje hiše

 

čiščenje s sistemom štirih barv

 

čisto s pomočjo štirih barv