gototopgototop

 

čiščenje talnih površin

 

 

čiščenje steklenih fasad

 

 

čistilni servis pri delu

 

 

Čiščenje trgovin in trgovskih centrov

Čiščenje večstanovanjskih objektov


Čistilni servis DiaLUX Ljubljana očisti tudi vaša stopnišča, okna in ostale skupne prostore.
Vabljivo čiste stopnice.. je kaj lepšega? Skrbimo za redna in izredna čiščenja ter uporabljamo profesionalna čistila.
Ustrezna skrb ohranja vrednost vaše nepremičnine in vodi do dolgoletnih in zadovoljnih lastnikov oz. najemnikov. Uživali boste v čistem in dobrovzdrževanem večstanovanjskem objektu ne glede na nadstropje.

 

Vzdrževalno čiščenje trgovskih centrov

Velike površine ter različni pogoji, ravno na tem občutljivem področju je zahtevana storitev pri kateri je strokovno izvajanje čiščenja več kot nuja.

Čistilni servis DiaLUX Ljubljana uporablja kombinacijo tehničnega znanja z uporabo sodobnih strojev in opreme ter tako zagotavlja visoko stopnjo učinkovitosti.
Novosti in tehnične inovacije uporabimo takoj, da zmanjšamo čas in stroške. Zagotavljamo čistočo, kar prispeva za dobro počutje obiskovalcev vašega trgovskega centra.

 

Čiščenje poslovnih objektov

Naš prilagodljiv delovni čas, skrbi za vedno čiste pisarne in poslovne objekte, brez da je moteno vaše vsakodnevno poslovanje.
Čiščenje poslovnih objektov je izključno na voljo kot vzdrževalno (redno) čiščenje. Pomeni čiščenje v rednih časovnih intervalih kot so praznjenje košev za smeti, brisanje miz, delovnih površin, omar, okenskih polic ter radiatorjev, vključno s čajnimi kuhinjami in sanitarijami, odstranjevanje sledi rok in prstov na vratih, vratnih kljukah, omarah ter stikalih za luči.

Na zahtevo se izvaja tudi čiščenje oken. Ne glede na to, kakšne so vaše želje in potrebe, pripravimo vam ponudbo po vaši meri.

Izkušnje kažejo, da se stroški čišcenja objektov po vpeljavi našega sistema zmanjšajo. Poleg tega nepregledno množico izdatkov za čišcenje in vzdrževanje nadomesti en sam izstavljen račun. Vpeljava našega sistema čišcenja tako predstavlja velik korak na poti k obvladovanju stroškov in časovni razbremenitvi naročnika.
Smo zanesljiv, kontinuiran in cenovno dostopen partner, tako da se lahko osredotočite na svoje osnovne dejavnosti.

čiščenje trgovskih centrov

čiščenje poslovnih stavb

čiščenje objektov

čiščenje večstanovanjskih objektov

čiščenje velikih površin

čiščenje skupnih prostorov